De Singelkerk
Iedere zondag welkom om 09.30 uur en 17.00 uur!
Van den Heuvelorgel
Looft den HEERE, want Hij is goed....
Verenigingsgebouw Obadja
Welkom

Heel hartelijk welkom op de website van de Hervormde Wijkgemeente Singelkerk te Ridderkerk. 

De belangrijkste reden dat wij deze site hebben ontwikkeld is dat wij geloven dat de kerk een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen. Wij willen graag van de moderne communicatietechnologie gebruik maken om de boodschap van het heil in de Heere Jezus Christus bij de mensen bekend te maken. Daarnaast is de website uitermate geschikt om de gemeente en andere belangstellenden te informeren over de geplande en te plannen activiteiten en een ideale gelegenheid voor clubs en commissies om zich te presenteren.

Op onze site vindt u informatie over de geschiedenis van de Singelkerk, het Van den Heuvel-orgel, de clubs, commissies en verenigingen, de gemeenteactiviteiten en nog veel meer! Wij doen ons best om de op de website aangeboden informatie actueel en betrouwbaar te houden.

Wij nodigen u van harte uit om eens op uw gemakje rond te kijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan deze website, of het luisteren of bijwonen van een van onze kerkdiensten vragen hebben, zijn wij graag bereid om naar uw vraag te luisteren en om (wellicht samen met u) het antwoord op uw vraag te vinden. U bent uiteraard ook iedere zondag van harte welkom bij onze diensten. De tijdstippen waarop de diensten plaatsvinden, staan elders op deze site.

Hartelijke groet van de kerkelijke gemeente Singelkerk.

  

Laatste nieuws

Heb je de thema-avond over christelijke weerbaarhe...
15 mei 2017 14:35

Heb je de thema-avond over christelijke weerbaarheid gemist? Maar wil je hier wel meer over weten? Dan is er goed nieuws. De lezing van Ds. Markus kun je via deze link terug lezen.

lees verder
Inleveren rommel maandag 15 t/m vrijdag 19 mei
15 mei 2017 14:16Inleveren rommel maandag 15 t/m vrijdag 19 mei

Heeft u nog rommel en brocante over (en ook sieraden, sjaals en tassen!)? Wilt u dit dan inleveren voor de GZB-markt van zaterdag 20 mei?  U kunt dit inleveren op maandag 15 mei t/m don [ ... ]

lees verder
Zanguur zondagavond 21 mei
13 mei 2017 12:55Zanguur zondagavond 21 mei

Beste gemeenteleden, Zondagavond 21 mei organiseert CJV Obadja weer een zanguur voor jong en oud. De kinderen zijn dus ook van harte welkom! De deuren van Obadja zijn vanaf kwart voor acht geopend. [ ... ]

lees verder