Eén van de activiteiten van stichting Tabitha is het inzamelen van tweedehands kleding. Deze kleding wordt zorgvuldig gesorteerd en jaarlijks zijn er meerdere kledingtransporten vanuit Ridderkerk naar Roemenië en Oekraïne.

Deze kleding wordt onder de armen uitgedeeld en ook wordt er een deel verkocht in tweedehands kledingwinkels in Tirgu Mures (Roemenië). Met de opbrengst van deze verkoop worden weer diverse diaconale projecten ondersteund.

Als u tweedehands kleding over hebt, dan kunt u die op maandagmiddag tussen 14.00 en 14.30 uur brengen bij de Ichthuskerk (Vlietplein 1 Ridderkerk).

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die op maandagmiddag ons willen helpen met het uitzoeken en sorteren van de kleding in de Ichthuskerk.