CollectebonnenVeel gemeenteleden maken gebruik van collectebonnen. Vanaf nu kunnen collectebonnen ook via de website worden aangevraagd.

Hoe werkt het?

Via onderstaande link kan een bestelformulier worden geopend. Hierop vult u uw gegevens in samen met het gewenst aantal vellen.
Zodra u uw gewenste aantal heeft ingevuld, wordt het totaalbedrag berekend. We verzoeken u dit bedrag na het bestellen over te maken op:
IBAN NL60 RABO 0385 8505 22 t.n.v. Wijkgemeente Singelkerk, o.v.v. het verkregen bestelnummer + omschrijving "collectebonnen".

Wanneer kunnen de collectebonnen worden opgehaald?

Iedere maandagavond tussen 19.00 en 19.30 uur worden de bestellingen klaargemaakt. Alle bestellingen die voor die tijd binnen zijn, worden dan klaargelegd. U kunt de bonnen diezelfde maandagavond, of anders de eerstvolgende zondag (of maandag) ophalen in de kerkvoogdijkamer.

Bestelfomulier

U kunt direct uw bestelling plaatsen, door via onderstaande link het bestelformulier te openen:

open bestelformulier