erishoopBeste broeders en zusters,

Op zaterdag 24 maart 2018 van 10.00-16.00 houden we als gezamenlijke kerken in Ridderkerk weer een Paasactie. Deze keer staan we op het St. Jorisplein in het centrum van Ridderkerk. Momenteel zijn we met een kleine werkgroep bezig met alle voorbereidingen. Wilt u/jij de voorbereidingen en de Paasactie meenemen in gebed?

We zijn blij dat kinderkoor De Sleutel dit jaar weer een aantal liedjes tijdens de actie willen zingen. Uiteraard kunnen we op de dag zelf ook nog genoeg andere hulp gebruiken!
We zoeken mensen die:

• In gesprek gaan voorbijgangers
  • Kinderen begeleiden bij het knutselen
  • Poppenkast spelen
  • Schminken
  • Iets lekkers maken (denk aan high tea hapjes)
  • Tijdens de Paasactie willen bidden in een gebedsgroep

We willen werken in blokken van 2 uur (10.00-12.00, 12.00-14.00 en 14.00-16.00). Wilt u/jij bij het opgeven kenbaar maken aan welke activiteit(en) u/jij wilt meewerken en welke tijd de voorkeur heeft? Deelt u/jij mee in de hoop die Pasen brengt?

U kunt zich opgeven bij Jacqueline Roskam.
jacquelinedevreede@hotmail.com