winterfairD.V. zaterdag 2 december van 10.00 uur tot 15.00 uur houdt Stichting Tabitha weer een winterfair in de Wilhelminakerk aan de Bourgondischelaan 1, Ridderkerk.

Onze stichting mag al ruim 40 jaar hulp bieden aan medechristenen in Oost-Europa en dan met name in Roemenië en Oekraïne.

We zien in Oost-Europa dat daar de economie ook aantrekt. Dit merkt echter nog niet iedereen. Daarom blijft hulp in de vorm van naschoolse opvang en bijles, kleding, een bijdrage in de maandelijkse lasten maar ook eenvoudig een warme maaltijd hard nodig. We hopen dat u door onze fair te bezoeken, wilt meehelpen deze hulp te continueren.

Omdat paracetamol, vitaminepillen en diarreeremmers erg duur zijn in Oost-Europa willen we u vragen deze, net als voorgaande jaren, te doneren. Ook ‘oude’ brillen en rollators zijn zeer welkom!

Wat kunt u verwachten op de fair? In de eerste plaats natuurlijk de Tabitha-winkel met speelgoed en flink afgeprijsde cadeau-artikelen. Daarnaast kaas en wijn van Verslokaal Zoet en Melk uit Rijsoord, een tweedehands boekenmarkt, bakker Voordijk, een aantrekkelijk geprijsde tas vol groente en fruit, een race-simulator, artikelen van Zusss en nog veel meer! Rond 12.00 uur een optreden van kinderkoor De Sleutel en op deze dag zal Areke Wigmans uit Roemenië ook aanwezig zijn.

Meer informatie over het werk van stichting Tabitha is terug te vinden op onze internetsite, www.stichting-tabitha.com

Graag tot ziens op 2 december.