opwegVanaf zaterdag 23 december kunt u een nieuwe dovendienst bekijken via de site van vereniging Op weg met de ander: www.opwegmetdeander.nl.

Kerstfeest betekent wereldreddingis het thema waar ds A.Dingemanse over zal preken. Dit thema is gekozen naar aanleiding van Johannes 3 : 16 en Mattheüs 1 en 2.

Ds. Dingemanse  zal zijn woorden ondersteunen met gebarentaal. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een doventolk. De dienst wordt opgenomen door de LPB Media en vereniging Op weg met de ander zal deze van ondertiteling voorzien. Door deze werkwijze kunnen dove mensen de kerkdienst volgen, ook op een later tijdstip.

De dienst wordt uitgezonden via www.opwegmetdeander.nl, www.doofenkerk.nl en www.beleefmee.nl.