koffieRondom onze Singelkerk wonen en werken veel mensen. Mensen die wellicht ons kerkgebouw nog nooit van binnen hebben gezien. Mensen die mischien geen idee hebben wie wij zijn als gemeente en wat wij geloven.

De evangelisatiecommissie werkt op dit moment ideeën uit, die als doel hebben om meer contact te maken met deze medemensen. Het uiteindelijke doel hiervan is dat zij de Heere God mogen leren kennen. We willen dat bereiken door de kerk vaker open te stellen voor langskomend publiek; in de hoop dat ze ook even binnenkomen en er contact gemaakt kan worden. Daarnaast wil de commissie 1 keer per maand Obadja openstellen op een woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur, voor een kopje koffie, een luisterend oor, gezelligheid, warmte en ontmoeting tussen buurtbewoners en gemeenteleden van onze Singelkerkgemeente.

Voor deze activiteiten hebben we uiteraard mensen nodig, die gastvrouw of gastheer willen zijn bij één van deze óf beide activiteiten. Het kan zijn dat u graag alleen koffie zet en gezelligheid wil creëren op een koffieochtend of het kan zijn dat u het fijn vindt om een luisterend oor te bieden. Het kan zijn dat u leuke creatieve gaven heeft, zodat we eventueel in de toekomst als het Obadja-koffie-project loopt, een creatieve ochtend kunnen organiseren. Iedereen heeft zijn of haar gaven, die we met vreugde in Gods Koninkrijk mogen inzetten!

We hopen natuurlijk dat er veel gemeenteleden zijn, die zich op zullen geven! Vervolgens zullen we per keer dat de kerk open gaat, een mail rondzenden waarna u kunt aangeven, of u die dag mee kunt helpen. Voor de koffieochtenden zal er een rooster gemaakt worden, zodat u eens in de zoveel tijd aan de beurt bent. Voordat we starten met deze activiteiten willen we nog een avond plannen, waarin we informatie en toerusting zullen geven.

Als u mee wil helpen, kunt u zich opgeven bij:

Geeft u in uw mail maar aan wat uw beschikbaarheid is en wat u graag zou betekenen!