Beamerafbeelding kerkdienst in gebarentaalVanaf zaterdag 10 februari kunt u een nieuwe kerkdienst in gebarentaal bekijken via de site van vereniging Op weg met de ander: www.opwegmetdeander.nl.

Ds. A.D. Poortman zal in deze dienst preken over het thema: De Bron. Dit thema is gekozen naar van het gedeelte uit het Evangelie naar Johannes, hoofdstuk 4 : 4 – 14.

Omdat de dienst speciaal voor dove mensen wordt georganiseerd, zal ds. Poortman zijn woorden ondersteunen met gebarentaal. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een doventolk. Iedereen is van harte welkom om de dienst bij te wonen op zaterdag 3 februari om 16.00 uur. Adres: CG Kerk Eben-Haëzer, Hofkampstraat 39, Almelo.

De dienst wordt opgenomen door de LPB Media en vereniging Op weg met de ander zal deze van ondertiteling voorzien. Door deze werkwijze kunnen dove mensen de kerkdienst volgen, ook op een later tijdstip. De dienst wordt uitgezonden via www.opwegmetdeander.nl, www.doofenkerk.nl en www.beleefmee.nl.