Even voorstellen: de Bouwsteen is een club voor iedereen tussen de 12 tot 16 jaar. Om de week hebben we club op vrijdagavond (van half 8 tot ongeveer 9 uur in Obadja). Meestal zijn we verdeeld in 2 groepen (12 - 13 jaar en 14 – 15 jaar), maar als we iets bijzonders doen, trekken we gezellig samen op.

Op een normale clubavond zingen we samen, denken we na over een Bijbelgedeelte. We praten samen verder wat geloof in God betekent voor ons leven van alledag. We maken daarbij o.a. gebruik van het HGJB-blad Spirit. Daarbij kunnen allerlei thema’s aan de orde komen. In het tweede deel van de avond doen we een gezellig spel of iets creatiefs. We doen echter nog meer: een keer naar het strand, een film- en / of een sportavond, een HGJB-avond met clubs uit de omgeving, een gezellige borrel in Obadja. Vorig jaar hadden we ook een nieuwjaarsreceptie, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Lijkt het je wat en ben je tussen de 12 en 16 jaar: welkom op de Bouwsteen. Bouwsteen 1 en 2 hebben op dezelfde avond club. Soms gezamenlijk, meestal apart van elkaar. Wel zitten allebei de clubs in gebouw Obadja.

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar bouwsteenclub@gmail.com