Aangepaste catechese voor jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking :

Vanuit alle wijkgemeenten van de Hervormde gemeente van Ridderkerk zijn jongeren en ouderen met een verstandelijke beperking van harte welkom op de aangepaste catechese !!

• Op dinsdagavond een keer in de twee weken van 19.30 – 20.30 uur in de Ichthuskerk te Drievliet voor de groep van 18 jaar en ouder.
  • Op woensdagavond om de week van 19.15 – 20.15 uur in de Ichthuskerk te Drievliet voor de groep van 12 tot 18 jaar.

We zijn op een eenvoudige manier met de Bijbel en het geloof bezig. Ben je nog nooit geweest en heb je belangstelling voor deze catechisatie, kom dan eens vrijblijvend kijken.

Is de gewone catechisatie te moeilijk, dan is de aangepaste groep misschien iets voor je. De groepen zijn klein waardoor  we goed contact hebben met de catechisanten en er veel ruimte is voor persoonlijk gesprek !

Voor informatie kun je bellen met Marga van den Bergh 0180 462491