De Singelkerk
Iedere zondag welkom om 09.30 uur en 17.00 uur!
Van den Heuvelorgel
Looft den HEERE, want Hij is goed....
Verenigingsgebouw Obadja
Welkom

Heel hartelijk welkom op de website van de Hervormde Wijkgemeente Singelkerk te Ridderkerk. 

De belangrijkste reden dat wij deze site hebben ontwikkeld is dat wij geloven dat de kerk een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen. Wij willen graag van de moderne communicatietechnologie gebruik maken om de boodschap van het heil in de Heere Jezus Christus bij de mensen bekend te maken. Daarnaast is de website uitermate geschikt om de gemeente en andere belangstellenden te informeren over de geplande en te plannen activiteiten en een ideale gelegenheid voor clubs en commissies om zich te presenteren.

Op onze site vindt u informatie over de geschiedenis van de Singelkerk, het Van den Heuvel-orgel, de clubs, commissies en verenigingen, de gemeenteactiviteiten en nog veel meer! Wij doen ons best om de op de website aangeboden informatie actueel en betrouwbaar te houden.

Wij nodigen u van harte uit om eens op uw gemakje rond te kijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan deze website, of het luisteren of bijwonen van een van onze kerkdiensten vragen hebben, zijn wij graag bereid om naar uw vraag te luisteren en om (wellicht samen met u) het antwoord op uw vraag te vinden. U bent uiteraard ook iedere zondag van harte welkom bij onze diensten. De tijdstippen waarop de diensten plaatsvinden, staan elders op deze site.

Hartelijke groet van de kerkelijke gemeente Singelkerk.

  

Laatste nieuws

De Singelfietskar rijdt opnieuw…
19 juni 2020 21:39

Bij voldoende bezetting vanuit onze kerk zal deze kar daar in juni en juli op zaterdag staan (2x een blok van 1,5 uur tussen 11.00 en 14.00 uur).
Natuurlijk met inachtneming van de geldende maatregele [ ... ]

lees verder
Winnaars van de Singelquiz
06 juni 2020 11:41

En de winnaars van de Singelquiz zijn... Jan en Nel Vos

Van harte gefeliciteerd met de overwinning en heel knap, slechts 3 vragen fout van de 60!

Zij kregen 2e Pinksterdag de cadeaubon van  [ ... ]

lees verder
Nacht van Gebed 12-13 juni
06 juni 2020 11:37

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Want als we bidden, zijn er geen grenzen. Dan zijn er geen gevangenismuren en geen gesloten deuren.”  Anne van der Bijl

Vervolgde  [ ... ]

lees verder
Vaderdagactie voor de MAF
06 juni 2020 11:35

Doe mee, bestel en steun het werk van de MAF.  

lees verder