De Singelkerk
Iedere zondag welkom om 09.30 uur en 17.00 uur!
Van den Heuvelorgel
Looft den HEERE, want Hij is goed....
Verenigingsgebouw Obadja
Welkom

Heel hartelijk welkom op de website van de Hervormde Wijkgemeente Singelkerk te Ridderkerk. 

De belangrijkste reden dat wij deze site hebben ontwikkeld is dat wij geloven dat de kerk een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen. Wij willen graag van de moderne communicatietechnologie gebruik maken om de boodschap van het heil in de Heere Jezus Christus bij de mensen bekend te maken. Daarnaast is de website uitermate geschikt om de gemeente en andere belangstellenden te informeren over de geplande en te plannen activiteiten en een ideale gelegenheid voor clubs en commissies om zich te presenteren.

Op onze site vindt u informatie over de geschiedenis van de Singelkerk, het Van den Heuvel-orgel, de clubs, commissies en verenigingen, de gemeenteactiviteiten en nog veel meer! Wij doen ons best om de op de website aangeboden informatie actueel en betrouwbaar te houden.

Wij nodigen u van harte uit om eens op uw gemakje rond te kijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan deze website, of het luisteren of bijwonen van een van onze kerkdiensten vragen hebben, zijn wij graag bereid om naar uw vraag te luisteren en om (wellicht samen met u) het antwoord op uw vraag te vinden. U bent uiteraard ook iedere zondag van harte welkom bij onze diensten. De tijdstippen waarop de diensten plaatsvinden, staan elders op deze site.

Hartelijke groet van de kerkelijke gemeente Singelkerk.

  

Laatste nieuws

Talentenveilig Noah's Ark
19 nov 2019 00:01

  Hallo allemaal! Wij hopen in februari naar Uganda te gaan, daar verblijven we twee weken in het kinderhuis Noah’s ark. Dit kinderhuis biedt een thuis aan meer dan 200 kinderen die verlate [ ... ]

lees verder
Chocoladeletteractie GZB
10 okt 2019 17:28

De N van...Van Noppen! De allerlekkerste fairtrade chocoladeletters komen uit Ridderkerk. Maak uw familie en/of personeel blij! Bestel daarom nu alvast een letter van chocoladeatelier Van Noppen.

U k [ ... ]

lees verder
DV 16 november 'Petr Jasek, Gevangen met IS-strijd...
10 okt 2019 17:24

Datum: zaterdag 16 november Aanvang: 20.00 uur Samenzang met bovenstemgroep Orgel: Arjan Gorseman Trompet: Elselijne Marck Opening: Ds. Kamphuis Collecte tbv de SDOK

lees verder
Kledinginzameling stichting Tabitha
10 okt 2019 17:23

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of er op een ander moment dan maandagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur kleding ingeleverd kan worden, omdat men overdag aan het werk is.

Om aan dit verzoek tegem [ ... ]

lees verder