De Singelkerk
Iedere zondag welkom om 09.30 uur en 17.00 uur!
Van den Heuvelorgel
Looft den HEERE, want Hij is goed....
Verenigingsgebouw Obadja
Welkom

Heel hartelijk welkom op de website van de Hervormde Wijkgemeente Singelkerk te Ridderkerk. 

De belangrijkste reden dat wij deze site hebben ontwikkeld is dat wij geloven dat de kerk een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen. Wij willen graag van de moderne communicatietechnologie gebruik maken om de boodschap van het heil in de Heere Jezus Christus bij de mensen bekend te maken. Daarnaast is de website uitermate geschikt om de gemeente en andere belangstellenden te informeren over de geplande en te plannen activiteiten en een ideale gelegenheid voor clubs en commissies om zich te presenteren.

Op onze site vindt u informatie over de geschiedenis van de Singelkerk, het Van den Heuvel-orgel, de clubs, commissies en verenigingen, de gemeenteactiviteiten en nog veel meer! Wij doen ons best om de op de website aangeboden informatie actueel en betrouwbaar te houden.

Wij nodigen u van harte uit om eens op uw gemakje rond te kijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan deze website, of het luisteren of bijwonen van een van onze kerkdiensten vragen hebben, zijn wij graag bereid om naar uw vraag te luisteren en om (wellicht samen met u) het antwoord op uw vraag te vinden. U bent uiteraard ook iedere zondag van harte welkom bij onze diensten. De tijdstippen waarop de diensten plaatsvinden, staan elders op deze site.

Hartelijke groet van de kerkelijke gemeente Singelkerk.

  

Laatste nieuws

Oranje Tompoucen!
16 apr 2021 19:54


Koningsdag komt er weer aan. En de oranje tompoucen kunnen dan natuurlijk niet ontbreken!

Net als vorig jaar kunt u ook dit jaar weer via ons aan deze heerlijke lekkernijen komen. Ze komen rec [ ... ]

lees verder
Bijeenkomsten in de Stille Week
19 mrt 2021 20:37

Van maandag 29 maart t/m donderdag 1 april hopen we weer een viertal korte bijeenkomsten van ca. 45 minuten per avond in de Singelkerk te organiseren ter voorbereiding op Goede Vrijdag en Pasen.

Them [ ... ]

lees verder
Online programma NET Foundation vanuit Ridderkerk
17 mrt 2021 20:38

Heijkamp Interieur in het centrum van Ridderkerk is de locatie waarvan stichting NET Foundation zaterdag 20 maart een gespreksavond uitzendt. Directeur Raymond Warnaar vertelt over het werk dat NET Fo [ ... ]

lees verder
Bijeenkomst van verootmoediging en gebed
01 mrt 2021 21:36

Ridderkerkse kerken houden bijeenkomst van verootmoediging en gebed. In navolging van kerken in de Friese Wouden (10 februari) en Dordrecht (woensdagavond) beleggen ook kerken in Ridderkerk een „bi [ ... ]

lees verder