De Singelkerk
Iedere zondag welkom om 09.30 uur en 17.00 uur!
Van den Heuvelorgel
Looft den HEERE, want Hij is goed....
Verenigingsgebouw Obadja
Welkom

Heel hartelijk welkom op de website van de Hervormde Wijkgemeente Singelkerk te Ridderkerk. 

De belangrijkste reden dat wij deze site hebben ontwikkeld is dat wij geloven dat de kerk een boodschap heeft die letterlijk van levensbelang is voor iedereen. Wij willen graag van de moderne communicatietechnologie gebruik maken om de boodschap van het heil in de Heere Jezus Christus bij de mensen bekend te maken. Daarnaast is de website uitermate geschikt om de gemeente en andere belangstellenden te informeren over de geplande en te plannen activiteiten en een ideale gelegenheid voor clubs en commissies om zich te presenteren.

Op onze site vindt u informatie over de geschiedenis van de Singelkerk, het Van den Heuvel-orgel, de clubs, commissies en verenigingen, de gemeenteactiviteiten en nog veel meer! Wij doen ons best om de op de website aangeboden informatie actueel en betrouwbaar te houden.

Wij nodigen u van harte uit om eens op uw gemakje rond te kijken. Mocht u naar aanleiding van het bezoek aan deze website, of het luisteren of bijwonen van een van onze kerkdiensten vragen hebben, zijn wij graag bereid om naar uw vraag te luisteren en om (wellicht samen met u) het antwoord op uw vraag te vinden. U bent uiteraard ook iedere zondag van harte welkom bij onze diensten. De tijdstippen waarop de diensten plaatsvinden, staan elders op deze site.

Hartelijke groet van de kerkelijke gemeente Singelkerk.

  

Laatste nieuws

Singel App
12 juni 2021 07:33

De Scipio App is een moderne mobiele applicatie voor iPhone, iPad en Android toestellen. De Scipio App dient als communicatiemiddel alleen met- en voor gemeenteleden. De Scipio App wordt gebruikt om  [ ... ]

lees verder
Open kerk zaterdag 22 mei
21 mei 2021 10:14

De Singelkerk is zaterdagmiddag 22 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur open, voor een moment stilte of een gesprek.
Voel je welkom!  

lees verder
Vrouwenkring Persis 70 jaar
15 mei 2021 08:42

Dinsdagavond 18 mei herdenken we ons 70-jarig jubileum.

Deze avond wordt gehouden in de Singelkerk. De leden van de vrouwenkring worden hartelijk uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn in de kerk.

 [ ... ]

lees verder
Oranje Tompoucen!
16 apr 2021 19:54


Koningsdag komt er weer aan. En de oranje tompoucen kunnen dan natuurlijk niet ontbreken!

Net als vorig jaar kunt u ook dit jaar weer via ons aan deze heerlijke lekkernijen komen. Ze komen rec [ ... ]

lees verder