Givt banner 160x600Nieuwe collecte-app: vanaf nu kun je online geven met Givt

Vanaf nu is het mogelijk om ook online via je smartphone of tablet mee te doen met de collecte tijdens de kerkdiensten. We werken hiervoor samen met de app van Givt.

De Givt-app kun je gratis downloaden via de App Store of Google Play Store.

Via deze link, vind je een handleiding voor de app. Na het downloaden van de app en het invoeren van je e-mailadres, kun je meteen een gift doen aan beide collectes. Als je je registratie hebt voltooid (dat kan eventueel ook thuis na de dienst), wordt de gegeven gift direct geregistreerd bij Givt. Je giften worden geïncasseerd door Givt en later aan de gemeente overgemaakt. Bij het registreren geef je een incassomachtiging af.

Zo geef je aan twee collectes tegelijk

Met de app kun je aan meerdere collectes geven. Druk op ‘Collecte toevoegen’ om een collecte toe te voegen. Voor iedere collecte voer je een bedrag in.

Is de app veilig?

Ja, de app is goed beveiligd. Je moet bepaalde persoonsgegevens invullen, maar die worden niet doorgegeven aan/gebruikt door anderen.

Je geeft anoniem, de Singelkerk kan absoluut niet inzien wie wat geeft. De Singelkerk krijgt alleen maar te zien hoeveel mensen er hebben gegeven en hoeveel er in totaal aan elke collecte gegeven is met Givt.

Waarom geven met Givt?

Geven met je smartphone of tablet is een manier om digitaal aan een collecte te geven en de handelingen zijn bijna gelijk aan het geven van contant geld.

Geven met Givt is in opmars

Givt heeft een samenwerking met de app van Kerkdienstgemist.nl. Dus ook wanneer je thuis rechtstreeks via kerkdienstgemist.nl luistert, kun je geven.

De app werkt als je telefoon of tablet voldoet aan de volgende systeemversie:

– iOS: Vanaf versie 7 (vanaf iPhone 4S)

– Android: Vanaf versie 4.4

Download de mobiele app via de App Store of Google Play Store.

Heb je vragen? Kijk voor meer informatie op https://www.givtapp.net/veelgesteldevragen/.