oppasdienst

 

In gebouw Obadja (Schepenstraat) is er tijdens iedere kerkdienst kinderoppas aanwezig. 's Morgens in de benedenzaal, waarbij er een aparte ruimte is om de allerkleinsten een rustige (slaap)plek te bieden. 's Middags is er zowel in de benedenzaal (0-4 jarigen) als in de bovenzaal (4-6 jarigen) crèche.

De kinderen kunnen spelen, kleuren, rondjes fietsen op de loopfiets, op de wip, enz. We lezen de kinderen een Bijbelverhaal voor als we in de kring zitten, daarna eten en drinken we gezellig met elkaar. Soms zingen en luisteren we ook nog liedjes.

Er is voldoende oppas aanwezig (zowel moeders als tieners), waardoor het mogelijk is een baby een fles of fruithapje te geven. Het aantal boxen is onlangs verdubbeld, zodat er in principe ook altijd een veilige plek is voor de allerkleinsten. Voor hen zijn er ook kinderstoelen en is er een wipstoeltje aanwezig.

Voel je vrij om je kind naar de oppas te brengen. Vind je dat een prettig idee, dan noteren we je mobiele nummer, zodat je bereikbaar bent als het niet goed gaat. De meeste kinderen vinden het (al dan niet na een paar weekjes wennen) heerlijk om met leeftijdsgenootjes te spelen op de crèche.

Van harte welkom!

Marleen van den Berg, Melissa Klippel en Dianne Marck (0-4 jaar)

Corrie Sloof en Marieke van Beuzekom (4-6 jaar)

Oppas4 6Deze week zal er voor het eerst weer kinderoppas zijn in Obadja. Maar de groep kinderen zal nog niet heel groot zijn en over een paar weken begint ook de zomervakantie.

Daarom is er nog geen aparte kinderoppas voor de 4-6 jarigen, deze start pas na de zomervakantie!

Omdat de oppas een tijd heeft stilgelegen, zouden we graag willen weten wie er op zondagmiddag mee wil doen met de oppas voor deze leeftijdsgroep. 

We hopen in elk geval op 1 van de ouders met kinderen in deze leeftijdscategorie. Ook jongeren of wat oudere kinderen mogen zich opgeven of als u zelf als oudere geen kinderen (meer) hebt in deze leeftijdscategorie.

We hopen ook dat er na de zomervakantie tijdens de middagdienst gebruik wordt gemaakt van de oppas voor kinderen van 4-6 jaar. Voor hen is het altijd erg leuk om met vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd samen te spelen en ook met speelgoed dat bij hen past. Er wordt een Bijbelverhaal voorgelezen en een kleurplaat of eenvoudig knutselwerkje gemaakt.

Opgeven graag uiterlijk maandag 19 juli, zodat we een oppaslijst kunnen maken en die vroeg genoeg kunnen mailen. Mail naar; corriesloofdesterke@icloud.com

Marieke van Beuzekom en Corrie Sloof

 

Het rooster voor de bovenoppas is te downloaden via de volgende link:

  • Oppasrooster kinderen 4-6 jaar