oppasdienst

 

In gebouw Obadja (Schepenstraat) is er tijdens iedere kerkdienst kinderoppas aanwezig. 's Morgens in de benedenzaal, waarbij er een aparte ruimte is om de allerkleinsten een rustige (slaap)plek te bieden. 's Middags is er zowel in de benedenzaal (0-4 jarigen) als in de bovenzaal (4-6 jarigen) crèche.

De kinderen kunnen spelen, kleuren, rondjes fietsen op de loopfiets, op de wip, enz. We lezen de kinderen een Bijbelverhaal voor als we in de kring zitten, daarna eten en drinken we gezellig met elkaar. Soms zingen en luisteren we ook nog liedjes.

Er is voldoende oppas aanwezig (zowel moeders als tieners), waardoor het mogelijk is een baby een fles of fruithapje te geven. Het aantal boxen is onlangs verdubbeld, zodat er in principe ook altijd een veilige plek is voor de allerkleinsten. Voor hen zijn er ook kinderstoelen en is er een wipstoeltje aanwezig.

Voel je vrij om je kind naar de oppas te brengen. Vind je dat een prettig idee, dan noteren we je mobiele nummer, zodat je bereikbaar bent als het niet goed gaat. De meeste kinderen vinden het (al dan niet na een paar weekjes wennen) heerlijk om met leeftijdsgenootjes te spelen op de crèche.

Van harte welkom!

Marleen van den Berg, Melissa Klippel en Dianne Marck (0-4 jaar)

Corrie Sloof en Marieke van Beuzekom (4-6 jaar)