Oppas4 6Deze week zal er voor het eerst weer kinderoppas zijn in Obadja. Maar de groep kinderen zal nog niet heel groot zijn en over een paar weken begint ook de zomervakantie.

Daarom is er nog geen aparte kinderoppas voor de 4-6 jarigen, deze start pas na de zomervakantie!

Omdat de oppas een tijd heeft stilgelegen, zouden we graag willen weten wie er op zondagmiddag mee wil doen met de oppas voor deze leeftijdsgroep. 

We hopen in elk geval op 1 van de ouders met kinderen in deze leeftijdscategorie. Ook jongeren of wat oudere kinderen mogen zich opgeven of als u zelf als oudere geen kinderen (meer) hebt in deze leeftijdscategorie.

We hopen ook dat er na de zomervakantie tijdens de middagdienst gebruik wordt gemaakt van de oppas voor kinderen van 4-6 jaar. Voor hen is het altijd erg leuk om met vriendjes en vriendinnetjes van dezelfde leeftijd samen te spelen en ook met speelgoed dat bij hen past. Er wordt een Bijbelverhaal voorgelezen en een kleurplaat of eenvoudig knutselwerkje gemaakt.

Opgeven graag uiterlijk maandag 19 juli, zodat we een oppaslijst kunnen maken en die vroeg genoeg kunnen mailen. Mail naar; corriesloofdesterke@icloud.com

Marieke van Beuzekom en Corrie Sloof

 

Het rooster voor de bovenoppas is te downloaden via de volgende link:

  • Oppasrooster kinderen 4-6 jaar