Actie CJV Talentenveiling LANDSCAPE

Hallo allemaal!

Wij hopen in februari naar Uganda te gaan, daar verblijven we twee weken in het kinderhuis Noah’s ark. Dit kinderhuis biedt een thuis aan meer dan 200 kinderen die verlaten zijn, mishandeld zijn of ongewenst waren door hun families. Sommigen werden letterlijk bij het afval gezet en weggegooid. In Noah’s Ark ontvangen ze de liefde, zorg en aandacht die zij verdienen. Er komen steeds meer kinderen naar Noah’s Ark. Daarom is er geld nodig voor uitbreiding.

Wij hopen 11 januari 2020 een talentenveiling te organiseren in onze kerk. Dit houdt in dat gemeenteleden een dienst of talent aanbieden. Deze talenten zullen geveild worden en belangstellenden kunnen hier op bieden. De opbrengst gaat volledig naar Noahs’s Ark.

Bakt u graag een taart, of verzorgt u met gemak een diner voor tien? Wil je een avondje oppassen, of ben je een ster in organiseren van een leuk uitje? Heeft u een boot, een huisje of een camper die u korte periode beschikbaar wilt stellen? Graag horen wij van u! U kunt uw talent opgeven in het inschrijfformulier hier beneden.

Wij hopen dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor dit mooie doel. Weet u van harte welkom aanstaande zaterdag! Mocht u niet aanwezig kunnen zijn en wilt u ons wel helpen, dan kunt u uw gift overmaken naar NL80RABO0385400373 t.n.v. c.l.j. Meijer onder vermelding van de omschrijving: Talentenveiling Oeganda.

Annelinde Marck en Thijs Huijser

Dit is de voorlopige lijst van de talenten die we hebben. Houd de site in de gaten!

- Rondvlucht bij MAF (en een rondleiding)
- Auto wasbeurt (incl, polijsten buitenkant en shamporellen van de bekleding)

- Dag hovenier Kok
- Bloemen ‘4Suze’