Dagelijks Dichtbij Dienen? Hoe doe jij dat in jouw omgeving? Als navolger van Jezus ben je geroepen een goede geur en een licht te verspreiden. Dit kan alleen soms wel er ‘vaag’ klinken. Want, wat houdt dit eigenlijk in voor onze levenspraktijk?

Theo Vreugdenhil, pastor van een multiculturele pioniersplek in Nieuwegein, komt hier op de toerustingsavond op 6 februari in Obadja meer over delen. Hij kan hier levendig over vertellen en inspireert je om Jezus op een radicale, praktische manier te volgen in het leven van alledag in je eigen buurt of op school.

Iedereen is van harte welkom. Jong tot oud.

De koffie en thee staan om 19.30 klaar. We beginnen om 19.45 en sluiten de avond om 21.45 af.

Hartelijke groet,
Timos en Maartje namens de evangelisatiecommissie

Toerustingsavond

U bent gewend  dat de koffieochtend op de eerste woensdag van de maand is. Omdat dat nieuwjaarsdag is, is de koffieochtend deze keer op de tweede woensdag van de maand, en dat is 8 januari.

Als u het fijn vindt om mensen te ontmoeten en een gezellig praatje te maken onder het genot van koffie of thee bent u van harte welkom.

Van 10 uur tot 11.30 uur staan de deuren van Obadja voor u open. Neem gerust iemand mee!

Oliebollenactie

Besteld u dit jaar (weer) de lekkerste oliebollen, appelbeignets, appelflappen en saucijzenbroodjes bij stichting Tabitha? Ook dit jaar hebben wij een heerlijke samenwerking met bakkerij Voordijk.

Met uw bestelling ondersteund u onze hulpverlening in Roemenië en Oekraïne.

Tot en met zaterdag 28 december 17.00 uur kunt u weer het volgende bestellen;

• Oliebollen, per stuk € 0,85
  • Oliebollen zonder krenten, per stuk € 0,85
  • Appelbeignets, per stuk € 1,50
  • Appelflappen, per stuk € 1,50
  • Saucijzenbroodjes, per stuk € 1,50

De bestelling kan worden opgehaald in gebouw Obadja (Schepenstraat 4) op dinsdag 31 december tussen 11.00 en 13.00 uur.

Bestellingen van 20 oliebollen of meer worden binnen Ridderkerk op dinsdagmorgen 31 december door vrijwilligers gratis thuisbezorgd.

Voor de oliebollenactie kunt u bestellen bij één van de verkoopadressen:

• Familie Sparreboom, F. Bolstraat 20, telefoon 0180-422394
  • Familie van Gent, Brasem 227, telefoon 0180-427694
  • Familie van Ingen, Pruimendijk 306, telefoon 06-57637973
  • Familie Lagendijk (Ravelstraat 26), telefoon 06-12505407

Graag willen wij ook allen hartelijk danken die ons werk in 2019 hebben ondersteund. Tevens willen wij u graag gezegende feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toewensen.

oliebollen

Actie CJV Talentenveiling LANDSCAPE

Hallo allemaal!

Wij hopen in februari naar Uganda te gaan, daar verblijven we twee weken in het kinderhuis Noah’s ark. Dit kinderhuis biedt een thuis aan meer dan 200 kinderen die verlaten zijn, mishandeld zijn of ongewenst waren door hun families. Sommigen werden letterlijk bij het afval gezet en weggegooid. In Noah’s Ark ontvangen ze de liefde, zorg en aandacht die zij verdienen. Er komen steeds meer kinderen naar Noah’s Ark. Daarom is er geld nodig voor uitbreiding.

Wij hopen 11 januari 2020 een talentenveiling te organiseren in onze kerk. Dit houdt in dat gemeenteleden een dienst of talent aanbieden. Deze talenten zullen geveild worden en belangstellenden kunnen hier op bieden. De opbrengst gaat volledig naar Noahs’s Ark.

Bakt u graag een taart, of verzorgt u met gemak een diner voor tien? Wil je een avondje oppassen, of ben je een ster in organiseren van een leuk uitje? Heeft u een boot, een huisje of een camper die u korte periode beschikbaar wilt stellen? Graag horen wij van u! U kunt uw talent opgeven in het inschrijfformulier hier beneden.

Wij hopen dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor dit mooie doel. Weet u van harte welkom aanstaande zaterdag! Mocht u niet aanwezig kunnen zijn en wilt u ons wel helpen, dan kunt u uw gift overmaken naar NL80RABO0385400373 t.n.v. c.l.j. Meijer onder vermelding van de omschrijving: Talentenveiling Oeganda.

Annelinde Marck en Thijs Huijser

Dit is de voorlopige lijst van de talenten die we hebben. Houd de site in de gaten!

- Rondvlucht bij MAF (en een rondleiding)
- Auto wasbeurt (incl, polijsten buitenkant en shamporellen van de bekleding)

- Dag hovenier Kok
- Bloemen ‘4Suze’