HelenBerhaneOp 20 juni wordt er in het verlengde van de wandeltocht voor vrouwen in samenwerking met de Stichting de Ondergrondse Kerk ( SDOK) een bijeenkomst georganiseerd.

Te gast is Helen Berhane, een Eritrese christin, die vervolging aan den lijve heeft ondervonden.

Haar ervaringen zijn in een eerder stadium beschreven in het boek “Het lied van de nachtegaal’.

Zij wil graag persoonlijk haar verhaal, vertaald door een tolk, met ons delen om te getuigen van Gods aanwezigheid in deze moeilijke omstandigheden! Iedereen die zich betrokken weet op het werk van SDOK is van harte uitgenodigd.

Vanaf 09.00 uur bent u welkom in verenigingsgebouw ’t Visnet, Graaf Lodewijkstraat 25 te Ridderkerk-Slikkerveer.

Om 09.30 begint het programma dat rond 11.00 uur zal eindigen.

Tijdens de bijeenkomst is er een collecte voor SDOK, daarnaast is er ook kinderoppas.

Indien u vragen heeft of opgehaald wilt worden dan zijn wij bereikbaar onder telefoonnummer 06-46114220.