Open Kerk v Pinkstermarkt poster 1Tijdens de Pinkstermarkt, op zaterdag 8 juni, houdt de Singelkerk Open Kerk. Iedereen is welkom om binnen te lopen. We willen als kerk niet alleen in het dorp present zijn, maar hopen en bidden ook dat mensen iets opvangen van de Goede Boodschap.

Van 14.00 tot 15.00 uur is er een Evensong, een bijeenkomst naar oude Engelse kerktraditie met Schriftlezing, gebed en lied.

Om 10.00 en 12.00 uur wordt het pinksterevangelie gelezen.

Verder is er gedurende de hele dag muziek. Een heuse organistenestafette wordt om 13.00 uur onderbroken als kinderen van de familie Marck diverse andere instrumenten zullen bespelen.

Dank intussen voor wie zich meldde als gastvrouw/-heer!

Gemeenteleden voor evangelisatiekraam gezocht

Op de Kerksingel is onze gemeente tijdens de Pinkstermarkt met een evangelisatiekraam present (naast de diverse ‘GZB-stands’). Ook op deze manier willen we voor mededorpelingen beschikbaar zijn en hopen we de christelijke boodschap te kunnen delen. Er is nog een aantal gemeenteleden (m/v) nodig om deze te bemannen. Graag opgeven via e.van.dalen@outlook.com, met vermelding van de beschikbare uren. Alvast dank!