Hoi jongens en meisjes,

Elk jaar krijgen de statushouders die de afgelopen twee jaar in Ridderkerk zijn komen wonen een kerstpakket. Deze kerstpakketten krijgen ze van de kerken in Ridderkerk. Als Singelkerk gaven we de afgelopen jaren geld en sommige jaren hebben we ook producten ingezameld. Dit jaar willen we weer producten inzamelen. Helpen jullie mee? We zijn op zoek naar: bloem, rijst, couscous, pannenkoekmix, fruit in blik, groente in blik, vis in blik, olie, cacao, rozijnen, noten/pinda's, ontbijtkoek, biscuit/koekjes, sap, snoep, chocolade, suiker, thee, honing, jam, overig zoet broodbeleg, badschuim.

De komende twee weken staan een aantal dozen klaar in Obadja (bij de ingang) en in de kerk (bij de twee ingangen). Je kunt je producten inleveren tot en met woensdagsavond 8 december.

Op zaterdag 11 december worden de kerstpakketten bezorgd bij de statushouders in Ridderkerk en op zondag 26 december, Tweede Kerstdag, ontvangen de bezoekers van de Internationale Samenkomst een kerstpakket. Op dit moment wordt ook het asielschip in de jachthaven in gebruik genomen. Hier zullen de komende weken 70 vluchtelingen gehuisvest worden. Als Werkgroep Vluchtelingen zijn we in gesprek met de verantwoordelijke partijen en hopen we contacten te kunnen leggen met deze vluchtelingen.

Alvast bedankt voor jullie bijdrage!

Evangelisatiecommissie & Diaconie

Kerstpakket