Paasactie op het Sint Jorisplein op Stille zaterdag

Wat is het fijn dat we na 2 jaar afwezigheid weer een Paasactie op het dorp mogen organiseren. Onze dorpsgenoten vertellen over het grote wonder van Goede Vrijdag en Pasen!

Kom je ook 16 april vertellen wie Jezus voor je is en nog veel belangrijker; wie Jezus voor onze mede Ridderkerkers wil zijn?! Getuigen van de HOOP die in ons is. Misschien vind je het evangeliseren zelf wat lastig, misschien dat je dan kunt helpen bij het kinderwerk in de pipowagen of door om 12.00 uur een half uur zingend te getuigen. Zie hiervoor de andere stukjes onder de algemene berichten. Verder zoeken we mensen die ons willen helpen bij het klaarzetten en opruimen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om even langs te lopen en een bakje koffie te drinken. Om 13.30 uur zullen Lieke, Maartje en Myrthe enkele paasliederen zingen op het plein.

Nog even op een rijtje waarvoor we mensen zoeken:

-Klaarzetten 9.15 uur

-Evangeliseren tussen 10.00-15.00 uur

-Kinderwerk tussen 10.00-15.30 uur

-Zingen om 12.00 uur

-Opruimen 15.15 uur

Aanmelden kan via kerkeninridderkerk@gmail.com, vermeld ook voor welke tijd je beschikbaar bent.

Op deze dag zal er ook Open Kerk zijn in de Singelkerk. Tussen 11.00 en 16.00 uur zal de kerk geopend zijn voor een moment van rust en stilte. Om 14.00 uur zal hier een inloop concert plaatsvinden.

--------------------------------------------------

Samen zingen tijdens Pasen op het Sint Jorisplein

Op zaterdag 16 april, ook wel stille zaterdag genoemd, wordt er op het Sint Jorisplein weer een evangelisatieactie georganiseerd door de verschillende kerkelijke gemeenten uit Ridderkerk.

We mogen weer samen zingen! En daarom willen we deze dag, om 12 uur, de boodschap van Pasen ook zingend doorgeven. We nodigen iedereen uit, kinderen en volwassenen, om met ons te zingen over Passie en Pasen.

Zing bijvoorbeeld als gezin met ons mee of kom samen met uw kleinkind(eren) zingen! Er zullen liederen zijn die de kinderen alleen zingen en liederen die we met elkaar zingen.

We hopen dat we met een grote groep deze boodschap zingend mogen doorgeven! Dus geef je op!

Opgeven kan via mailadres hartvoorkidsridderkerk@gmail.com. Na aanmelding sturen we een digitaal liedblad toe met (bekende) liederen die we zingen.

Voor de kinderen zal op deze dag de Pipowagen er ook weer staan. Hier kunnen leuke knutsels worden gemaakt en wordt het verhaal van Pasen verteld.

--------------------------------------------------

Knutselen in de Pipowagen met Pasen

Hoi!

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Kom je dan op zaterdag 16 april, Stille zaterdag, knutselen in de Pipowagen die op het Sint Jorisplein staat. Tijdens het knutselen vertellen we je de betekenis van Pasen. Neem ook gerust een vriend of vriendin mee die misschien nog wel nooit over het Paasfeest heeft gehoord!

We zouden het heel leuk vinden als je komt, geef je daarom snel op want vol=vol. Je kunt je tot 11 april aanmelden via mailadres: hartvoorkidsridderkerk@gmail.com, voor één van de volgende tijden: 10.00, 10.45, 11.30, 12.45, 13.30, 14.15 of 15.00 uur. Tot dan!