U wordt herinnerd aan en uitgenodigd voor de gemeenteavond van a.s. dinsdag 5 april. Het gaat zoals bekend om de verkiezing van een pastorale ouderling, waarvoor de brs. Hout en Spek op een dubbeltal staan.
Voor wie er die avond niet kan zijn en zijn stem toch wil uitbrengen, is het mogelijk een ander gemeentelid te machtigen. Daarvoor kan een machtigingsformulier worden gebruikt. Het formulier is vanaf de site te downloaden of met bijgaande link te benaderen. Het formulier ligt ook in de lectuurbakjes bij de uitgang van de kerk.
Iemand kan maar door één ander gemeentelid worden gemachtigd.

Deze keer is de avond weer in “Obadja” en niet in de kerk. Dat is soms een lastige afweging. In de kerk kan beter afstand worden gehouden, hoewel de overheid alle beperkingen heeft opgeheven. “Obadja” heeft de voorkeur als het gaat om elkaar bij de koffie te ontmoeten. En ontmoeting is belangrijk!
De aanvang is om 20.00 uur. Het vriendelijke verzoek is om ruim op tijd aanwezig te zijn, met het oog op de registratie.

Na de pauze is Peter Huijser in ons midden om te vertellen over de pioniersplek in Bolnes en de voortgang van het werk daar.