Een spelonk is een donker hol. Het is vochtig. Er staat een kille wind. Het is niet echt prettig om er te zijn. In de Bijbel komt het woord spelonk 6x voor. Iedere keer zijn het niet van die leuke situaties. Iedere keer is er iemand op de vlucht. Vaak bid hij dan in de spelonk om hulp.

Wat een verschil met onze spelonk!! Die is iedere twee weken op zondagavond geopend. Het is gezellig verlicht. Goed warm gestookt in de koude donkere dagen. De slingers maken het helemaal af. Hier kan je terecht voor een goed gesprek. Koffie is warm en de fris staat klaar vanaf half 9. Altijd gezellige achtergrondmuziek op. Nu kan je avond toch niet meer stuk!?
En of het allemaal niet genoeg is, kan je jezelf ook nog vermaken met tafelvoetbal, schaken en darten. Er is altijd wat te eten, lekkere nootjes en chips. En met jouw er bij word de zondagavond nog leuker. Relaxte spelonk dus.

Toch is onze spelonk een plaats waar je heen kan vluchten. Een/ onze spelonk is een veilige plek waar je jezelf kan zijn. Waar niks moet en heleboel mag. Kom gewoon een keertje langs als je nog nooit geweest bent, en wij weten zeker dat je gelijk gegrepen wordt met het spelonkvirus. Ook kan je altijd iemand meenemen die nog nooit geweest was. Wie weet breng je wel iemand in aanraking met de kerk en met het evangelie. We kunnen er met elkaar de zondag / het weekend mee afsluiten en een nieuwe week ingaan op een gezellige en ontspannende manier.

De spelonk is geopend vanaf 20.30 tot 23.30 uur. Het spelonkteam kijkt naar jullie uit. Voor informatie kunt u contact opnemen met Matthias Leenheer, tel. 430108 of via spelonkcommissie@hotmail.com.