Een erg leuke en gezellige club waar de jongens van de Singelkerk (en van daarbuiten) bij elkaar komen is jongensclub Gideon.

De club is er voor de jongens van de lagere school nml. de groepen 4,5 en 6.

Eén keer per 2 weken komen we bij elkaar in gebouw Obadja. De avond start om 19.15 en is rond de klok van 20.45 weer afgelopen.

Hoe ziet zo’n avond er nu uit ? De avond begint bij binnenkomst met het onvermijdelijke tikkertje en verdere ontmoeting. Aansluitend beginnen we de avond en staat het eerste deel van de club, tot ongeveer 20.00, in het teken van het zingen van liederen en een Bijbelverhaal wat door één van de clubleiders wordt voorbereid. Doel hiervan is uiteraard om de jongens (nog) bekend(er) te maken met en na te laten denken over wat God ons te zeggen heeft op een eenvoudige manier. Een mooi deel van de club waar vaak ook waardevolle gesprekjes uit voort komen en we van elkaar mogen leren.

Na een glas drinken volgt het vrije gedeelte, waar we spelletjes, quizjes, knutselen of andere creabea-dingen doen. Nadat iedereen wat lekkers heeft gekregen sluiten we de avond af. Als klap op de vuurpijl is er aan het eind van het seizoen het clubuitje wat betekend dat we een zaterdag met elkaar weggaan waar we de meest spannende dingen doen. Om met jeugdtaal te spreken: het is vet lauw cool tof gaaf bij ons, dus zorg dat je erbij bent.

Neem gerust je vriendje(s) mee, want iedereen is welkom !